Alla inlägg den 2 september 2008

Av Catten - 2 september 2008 16:36


har jag bara ingen arbetslust - idag var en sådan dag. Backlash efter fredagsnatten och en i övrigt händelselös helg? Söndagens mest överraskande event var att P17:s flickvän slog oss båda när vi spelade spel - nog sagt om det! *hatar,hatar att förlora*. Gårdagen bara försvann - mest i tvättstugan med torktumlare som vägrade fungera vilket resulterade i att jag idag gick till jobbet i mysbyxor :(


Inte vet jag, men jag vet att sådan dagar är det bra att ha en kollega som herr R. Han led av undefär samma syndrom som jag idag och passade därför på att inhandla frallor till en helt arbetstidsvidrig eftermiddagsfika. Han är en riktig filosof den där R, med en hel massa tänkvärdheter i sin ryggsäck. Väl vetandes om hans hemliv blev jag glatt överraskad över hans inställning: oavsett vad som händer, och har hänt så måste man fokusera på det som är positivt i livet! Så rätt han har och så skönt det vore om fler tänkte som han. Jag själv inbegripen.


Fast idag är jag positiv och har varit det i flera dagar, ja nästan en vecka om jag inte räknar fel. Det händer en hel del kul nu faktiskt och det blir ju såklart en positiv spiral av det. Ju mer bra - desto gladare = ännu mer bra. Enkel matematik kanske, när man väl kommit på det? På tal om matematik brydde vi våra hjärnor något alldeles oerhört idag när vi skulle räkna ut hur mycket olja vi skulle slå i bensinen till röjsågen. Jag fick nämligen rådet i helgen att inte tro att jag är så himla bäst så igår och idag har jag givit mig i kast med något jag suger fullständigt på: gräsröja. Gaaaaah!!


Den är tung, den låter illa, halkar omkring med egen vilja och bara för att göra allting mycket jävligare så är den säkert gjord för högerhänta också. Högerhänta MÄN vill säga, för jag är fortfarande inte anatomiskt korrekt utformad för att ha den där selen på mig - den tenderar att successivt glida åt någotdera håll, typ nerför kullen liksom......Men skam den som ger sig, jag har lik förtvivlat snurrat runt gravsten efter gravsten, ömsevis jordbränt och ömsevis lämnat långa tussar efter mig. Men jag fick beröm av herr R ändå *L* "För du försökte ju faktiskt".


Försökt har också Ängelen gjort idag - färga sitt fejkblondinhår blått vill säga. Håret är inte lika blått som badrummet, om jag får säga min ödmjuka mening. Handfat, toalett, golv och väggar därinne är numera prickiga enbart därför att nuvarande pojkvännen säger att han påminns om Ängelen när han hör sången "Flickan i blått". Vad gör man inte för kärleken?



Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards