Alla inlägg den 19 mars 2009

Av Catten - 19 mars 2009 22:04


Men jag bara MÅSTE visa "min" P20 och hans flickor....*L*

Han är "passare" i det här klippet, tyvärr med ryggen mot kameran hela tiden....


*tillägger* Det är med stolthet jag säger att det är från mammaCatten han ärvt intresset för gympa - tro det eller ej!*L*

Av Catten - 19 mars 2009 20:20


Kommer ni ihåg den här? Idag känner jag mig som Skalman.......

Av Catten - 19 mars 2009 08:23


På den Internationella kvinnodagen 8 mars funderade jag lite kring vad som är manligt och kvinnligt. Igår gjorde jag något som åtminstone jag själv upplever som nästan karikatyrartat kvinnligt: jag tröstshoppade.


Joråsåatte...inga mängder, för det tillåter inte budgeten - men tillräckligt för att må ännu bättre i det vårligt ljuva vädret. Tanken var ett par nya skor, det börjar bli lite överkurs att gå i stålhättekängor så här års. Tyvärr är modet emot mig. Vårens fotbeklädnad är antingen en ballerinasko (som jag redan har en från förrförra året och är nöjd med, tackar som frågar) eller nån liten.......ful gympasko i tyg. Gympadojjer är sååååå inte jag liksom! De fanns i alla upptänkliga färger, mönster, med kilklack(!) och vanliga platta. Det hjälps inte - jag tar inte på mig något dylikt ens under vapenhot.


Bittert besviken och fast besluten att ändock shoppa något gick jag över till klädbutiken, plockade raskt åt mig ett gäng kläder och gick sammanbitet mot provrummen.Prova kläder är ju alltid lika kul när man drar mer än storlek 36 och igår var det extra roligt - dels därför att två snoriga, skitiga luffarungar kröp omkring och glodde under dörrarna till provrummen och ingen mer än....Catten....sa ifrån. Den tillhörande förmodat kvinnliga individen glodde surt på mig och sade med massa ironi i rösten till sin avkomma att "inte störa de upptagna tanterna". Tant - my foot liksom - den dagen jag ser lika sliten ut som den kvinnan ska jag allvarligt överväga att klä mig i heltäckande femmannatält.....


En positiv - och negativ sak var dock att de reajeans jag plockade med var för stora - jag har inte svällt ut lika illa som jag trodde. Å andra sidan fanns de naturligtvis inte i nån mindre storlek. Så fan flög i mig som han plägar att göra ibland och jag shoppade på mig ett par KNALLråwsa plyschbraller istället, en dito kortärmad tröja och en svart med 3/4 lång ärm, inga tryck, inget mönster eller rysch och pysch, det är inte jag det heller. Sålunda är jag ekiperad för våren!


Så där ja, nu har ni banne mig fått Catten första modeblogg - om det var så värst mycket mode i den vet jag inte, mest anti men.........sån är ju jag! =)

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards