Alla inlägg den 22 mars 2009

Av Catten - 22 mars 2009 18:54


Glöm krogragg, glöm nätdejting, glöm vännernas matchmaking - gör så här i stället:


P20 fyllde ju just 20 igår och för att celebrera detta skickade ömma modern in en liten annons till lokalblaskans familjesida. En bild på den snygge, hans namn och lite fakta om vad han jobbar med och sysslar med på fritiden. Igår morse fick han ett sms som löd:" Hej, ursäkta men jag såg din bild i tidningen - är du singel?" Artig och väluppfostrad som han är svarar han naturligtvis och undrar tillbaka vem avsändaren är och en liten kort konversation utspelar sig. Nån timme senare kommer ett nytt sms: "Hej, singel?", en stund senare ännu ett och därefter ännu ett. Sonen har fria sms så han frågar ju avsändarna vilka de är och varför de skriver till honom.


All fyra har sett firarbilden och blivit nyfikna och en av dem har väldigt svårt att ge sig och fortsätter att skicka sms även under hela dagen idag trots att hon inte får svar. MammaCatten är ju också nyfiken så under eftermiddagen har vi roat oss med att kolla upp telefonnumrena på den där praktiska sökmotorn för att kolla om det är någon kompis som driver med honom - men det är fyra olika tjejer på fyra vitt spridda orter som alltså tycker att det känns alldeles självklart och ypperligt att ta kontakt på det här sättet. Intressant på min ära.


P20:s omedelbara omdöme om dem blev dock: "Fan så desperata!" och jag är benägen att hålla med. Men...man vet ju aldrig, går det så går det? Bortsett från det här som vi iofs mest skrattade åt så blev det ett riktigt hyfsat firande. Det blev inga runda köttbullar enligt önskemålet, jag gav upp efter en panna med det som Ängelen kallade "minibiffar" och slaskade ner resten av färsen i en form och bjöd på köttfärslimpa. Punkt liksom!


Liksom får jag numera inte säga förresten - P18 var inte på sitt soligaste humör och fick smärre utbrott varje gång jag kom till slutet på en mening och hann säga li.....Tur att han inte var här i fredagskväll, framemot halvtvå tiden på natten bestod mina meningar till stor del av två ord: "bajs" och "liksom"....Väldigt korta och kärnfulla uttryck och oerhört lämpliga! *skrattar omkull mig*


Som avslutning ska jag bara påpeka att det inte är mitt del att det inte är fredag imorgon - jag bad födelsedagsbarnet önska sig det innan han blåste ut ljusen men han tyckte att det vore dumt att gå miste om en veckas inkomst......

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards