Alla inlägg den 24 juni 2009

Av Catten - 24 juni 2009 18:39


Jag tillhör ju inte sorten som jagar upp sig, men lite undrande var jag allt till hur slutresultatet av det där databastestet idag skulle bli. Det blev bra, jag klarade det med en hårsmån, men jag klarade det! Det innebär att nu är jag färdig där. På gott och ont, som jag tidigare sagt. Nu ska jag tydligen sitta av tiden fram till min beviljade månad löper ut och det blir ju tveksamt kul, men det är bara fyra dagar så jag lär överleva. Sen går jag på "semester".........på obestämd tid.


Jobbet jag sökte fick jag inte - häromdagen fick jag nån vagt hållet standardbrev, ett massutskick till alla som öht sökt tjänsten. Oskick tyckte jag, vi som varit på intervju kunde ha fått något personligare så jag ringde upp. Som jag misstänkte från start var jag för dyr för dem. Den som fick jobbet var en ung man, med utbildning från gymnasieskolans Barn- och fritidsprogram. Jättekul för honom, verkligen - hans löneanspråk var betydligt lägre än mitt och man får ju som bekant vad man betalar för. Helt utan missunnsamhet hoppas jag nu att det ska bli jättebra för grabbarna - både den yngre och den lite äldre och att de kan jobba bra ihop!


För övrigt har jag haft en toppeneftermiddag tillsammans med P18 som helt plötsligt dök upp på min utbildningslokal (eller vad jag nu ska kalla det) och kidnappade mig. Vi tog en liten fixartur i StoraStaden och sen åkte vi till Cattkorgen och käkade, jag reggade honom på nylleboken enligt hans flickväns order och fixade lite med hans profil där - sånt som han själv tycker är trams och tjafs....sen fastnade vi vår vana trogen i SkipBo- spelet......Idag ägde jag honom sönder och samman, det där med att låta någon vinna av barmhärtighet har aldrig varit min grej, inte ens när ungarna var små - man måste lära sig den hårda vägen att livet är orättvist *ler grymt*. Som tack fick han dessutom hjälpa mig att tvätta under tiden.


Nyss messade flickvännen att hon var på väg hem, då fick han magiskt bråttom att packa ihop sina pinaler, han ska fixa med bilen han fått överta efter P20 sedan han gick och blev ståndsmässig och bytte upp sig från Escrutt till en Jag rullar. Det var visst nått med topplocket och byta olja. Jag blir nervös bara jag tänker på min lille gosse under en uppallad bil, så jag väljer att inte tänka på det. Trots allt är han ju vuxen nu - och dessutom ska hans svärfar hjälpa till. Det känns lite tryggare.


Nån tid för att bättra på brännan ute på balkongen har det alltså inte blivit idag, men jag har haft en finfin umgåsdag istället =) Hur har ni haft det i det vackra vädret?

Av Catten - 24 juni 2009 07:57


Idag vill jag ingenting. Det kan vara - eller kanske inte vara - sista dagen för mig på datatjofräset. Klarar jag testet för databaser så är jag "homefree" och pank och fågelfri igen. Klarar jag det inte så får jag tröska vidare, men nackdelen i fågelsången är att det måste passera 48 timmar mellan varje testtillfälle. Så vad gör jag däremellan? Sitter och glor i böckerna och försöker repetera...nej, så funkar inte jag tyvärr.


En noggran kik i spegeln avslöjade att jag inte alls grillat kinderna krispigt röda. Jag har närmare bestämt inte fått nån färg alls, nånstans trots flera timmar i solen. Skyddsfaktor 50 var tydligen en aaaaaaning överdrivet. Strunt samma - är man en likvit flodko så är man...jag jobbade vidare på den statusen igår, E kom förbi och bjöd ut mig på mat. Vi orkade inte för flytta oss från Byhåla så det fick bli en av pizzeriorna. Mot bättre vetande åt jag en kebabrulle. Den smakade gott i munnen iallafall. Efterverkningarna är en annan oberättbar berättelse.


Eftersom jag inte vill ge mig iväg riktigt ännu tänkte jag lista en lista jag plockat åt mig inne hos GladaKatarina som är på väg till stranden i detta nu =)


Vad heter du i mellannamn: Jaaaa..mitt tilltalsnamn faktiskt. Tramsiga reklambrev kommer därför adresserade till "Kära Karin" som alltså är mitt förstanamn.

Har du några syskon: En StorSyster

Vart går drömresan: Inåt faktiskt - jag blir nog aldrig klar med de resorna.....

Vart går mardrömsresan: Varstans där det är jäkt och stress och för mycket folk.

Favoritmat: Så här sommartid vill jag gärna ha grillat; kyckling eller lax!

Mat du absolut inte äter: Inälvsmat. Det är inte mat.

Favoritämnet i skolan var: Svenska, engelska

Tråkigaste ämnet i skolan var: Föga förvånande matematik och geografi - det hänger i fortfarande!

Vilken hushållssyssla är den tråkigaste: Diska - utan jämförelse!

Skostorlek: Stadiga 40 eller 41

Nämn en skådespelare du gillar: Dame Helen Mirren 

En film alla borde se: Tipsa mig gärna!

Drömyrket är: ouppnåeligt?

Ett yrke jag aldrig skulle kunna ha: Telefonförsäljare

Detta irriterar mig: Oärlighet, baktaleri

Detta gör mig glad: Närhet, medmänsklighet 

Vilken är din favorit bland Astrid Lindgrens karaktärer: Drängen Alfred

Favoritmotto: "Skit i det och ta nya tag" Går säkert att formulera snyggare, men det är så det känns =)

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards