Alla inlägg den 21 juni 2009

Av Catten - 21 juni 2009 21:54


är bara sex månader bort säger de kalenderkunniga - men jag hade lite julafton idag!


Rara underbara shoppingtokiga A bjöd på fika och "midsommarklappar" och jag vet som vanligt inte vem av oss som strålar mest, givare eller mottagare...I Cattkorgens kök står nu den minimalaste kaffebryggare man någonsin skådat. Tyvärr syns det ju inte på bilden hur jätteliten den är....men söt är den! =)


Linneskåpet fick tillskott det också - cammomönstrade badlakan i svart/grått/vitt - förmodligen finns det en tanke bakom det där med cammot eftersom jag räknar med att vara i form inför beach 2020 ungefär....två påslakanset i svart/grått uppenbarade sig också, säkerligen för att jag gnällt så eländigt över hur überpuckat exet bar sig åt när han vid separationen delade alla set rakt av och skapade frustration hos mig när jag tvingats bädda med två olika påslakan i dubbelsängen *L*


Ikväll invigde jag den pyttelilla bryggaren och kaffet blev precis som det skulle bli, linnet ska tvättas innan det används - jag är fortfarande rätt misstänksam mot alla underliga färger och stärkelsegrejer de använder och vill göra det jag kan för att undvika att ha det på/mot mig.....Minns att det när Cattungarna var små gick en rätt hetsig debatt om hur giftiga ämen kläder kan innehålla och man ska väl kanske inte utsätta sig i onödan. Dessutom brukar oanvända handdukar och badlakan ha en urusel uppsugningsförmåga, kanske just beroende på alla sådana där medel...jag tror jag ska forska lite i det där....men inte nu, nu är det bestämt nattedags om jag ska orka upp imorgon efter alla mina slöa sovmorgnar på senaste tiden!!



Av Catten - 21 juni 2009 12:38


fortsätter att funka oerhört finemang för mig.....


Så här långt har helgen inneburit ett orgiastiskt vältrande i ett flertal av dödssynderna, där bland annat frosseri och lättja har haft framträdande positioner kan jag i förtroende avslöja. Att säga "det blir nåt enkelt" om maten man tänker bjuda på är tydligen en standardfras som inte alls behöver vara med sanningen överensstämmande - "jag har nästan inget hemma" är också en fras som används, nästan i förbigående ihop med "du kan väl titta förbi". Det är ofta en mer eller mindre medveten lögn det också. Intressant att notera är att jag tappat 1,5 kilo i vikt i helgen. Det kan inte bero på den obefintliga dansen runt midsommarstången och inte heller på brist på mat....


Idag har jag inte tänkt planera in att jag ska ta det stillsamt, vältra mig i så lite som möjligt så kanske det faktiskt blir så. Egentligen borde jag inte heller planera att gå till utbildningen imorgon - dels för att jag verkligen behöver komma iväg, men också dels för att jag fortfarande snorar blodigt. Seriöst planera in ett läkarbesök istället kanske?

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards