Alla inlägg den 23 juni 2009

Av Catten - 23 juni 2009 14:48


I dubbel bemärkelse skulle man kunna säga....courtesy of snyggot Å har jag förnyat min balkongplantering - det är inte helt färdigt eftersom jag tyckte att vissa av penséerna fortfarande var riktigt "klåka" som min lilla mormor brukade säga om växter som var livskraftiga och rikliga.

 Här har vi diverse krukor med från vänster: basilika, citronmeliss, persilja, tomat, tomat, gräslök och de enormt i höjden skjutande svarta solrosorna. I krukan på "pallen" blommar fortfarande penséerna ihop med humle och en clematis jackmanii. Penséerna ska snart bytas ut mot en vit dubbel Flitiga lisa, vit hänglobelia, en "femöring" och en lila sak jag inte minns namnet på. På bilden syns också mina prinsar som ihärdigt motstår alla kyssar.....


Vid andra kanten står en kruka med mera humle, en rosa clematis, en morsdagsros, en vit Mårbackapelargon och en grusnejlika i ljust rosa. Humlen ska förhoppningsvis skynda sig att växa och skapa lite insyns/solskydd. Den kan tydligen växa ½ cm/ timme - så man kan bokstavligt talat SE den växa!!


 Det hänger lite här och där också, men det blir det inga bilder på.....så, där är mitt försök att skapa en liten trädgård på min bastubalkong, mitt "hål i väggen". Så småningom blir jag nog nöjd *L* Sen var jag såklart tvungen att sätta mig( dvs plantera mig själv också) med en god bok i solen och njuta och nu är jag knaprigt röd på hamsterkinderna, trots tattarblod och solskyddsfaktor 50 :(


Men kolla, kolla! Kameran accepterade faktiskt att jag ställde in rätt datum - hoppas det gläder er lika mycket som mig ;-)

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards