Alla inlägg den 7 januari 2010

Av Catten - 7 januari 2010 17:53


Aldous Huxleys "Du sköna nya värld" och inser att om han hade profeterat rätt då, 1932 så hade jag inte funnits idag.


Med det tankesättet hade embryot jag aldrig vaggats fram på ett löpande band, exponerats för rätt mängd solljus vid rätt fostervecka, indoktrinerats i sömnen via ljudinspelningar placerade under kuddarna i en enorm sovsal.


För i Huxleys framtidsvärld finns inga parasiterande samhällsoduglingar som tillbringar sina dagar på rygg i soffan med en god bok på magen.


Men å andra sidan - om inga sådana som jag producerats, vem skulle då läsa alla de där skrämmande framtidsskildringarna? Jag gillar mig själv rätt bra trots allt =)

Av Catten - 7 januari 2010 14:44


ropa hej i glashus, inte sälja skinnet förrän man har fåglen i handen och så vidare men kors och kryss i taket, ta i trä och allt annat sånt: jag tror jag är frisk! Navelen är tät som en silikonpackning (viss överdrift där) och jag är inte längre fläckig som en hånskrattande hyena. Intressant nog har min så vanställda navel fått en helt ny design efter det här äventyret. Jag kan ju knappast påstå att den var snygg innan, varken Simon & Thomas eller Lulu Carter hade vojat sig över dess utformning och troligtvis inte heller erbjudit sig att försöka skapa "Sveriges snyggaste navel" av den men som den är nu nu vet jag inte riktigt......


Jorå, det är fortfarande nåt slags hål i magen, som navlar vanligtvis är men...nä, jag ska inte gå in på närmare beskrivning än så - det finns säkert fler navelfobiker därute än rara C som jag skrämde upp ordentligt igår med min målande berättelse. Det var så illa att jag till och med över sprakande mobiltelefonförbindelse hörde hur nackhåren reste sig på henne ;-)


En bra grej med nya vänner är att jag förstått att min arachnofobi är rätt simpel, jag kan nu i min bekantskapskrets räkna in emetofobiker (2 st), en navelfobiker, en fotfobiker och en lösgomsfobiker (!). Intressant på min ära - jag är en rätt plain person när det kommer till kritan ialla fall....

Av Catten - 7 januari 2010 02:38


att man lär sig nåt nytt varje dag. Jag vet inte om det stämmer men här är ialla fall dagens (eller kanske snarare gårdagens) lärdom från Cattkorgen:


Oavsett hur gott det är med resterna av morsans Glasmästarsill så är det INTE smart att hetsäta det strax innan midnatt. Jag får halsbränna. Har jag halsbränna kan jag inte sova. Kan jag inte sova får jag inget vettigt gjort nästa dag. Får jag inget vettigt gjort får jag prestationsågren. Får jag prestationsågren hetsäter jag Glasmästarsill......


Snacka om moment 22?

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards