Alla inlägg den 14 februari 2008

Av Catten - 14 februari 2008 22:05

är jag idag, på Valentines Day....Känns rätt patetiskt med tillönskningar om "mycket gos och mys" just nu...*skrattar torrt* I och för sig har jag aldrig varit mycket för de här tillkämpade helgdagarna då främst handeln firar triumfer, men en liiiiiten chokladkartong hade ju varit trevligt att få *L* Eller åtminstone EN ENDA kram!!


Mest besviken är jag nog ändå på att Ängelens skola köpt in den här idén med hull och hår - eleverna får beställa rosor som sedan levereras på lektionstid. Gissa om det är utpekande om huruvida man är populär eller inte....Jag som vuxen vet förhoppningsvis att jag är underbar och älskad av alla, alla årets dagar, men att vara den enda i en klass på 23 elever som varken får ros eller kort - det är hårt!!! Därför har vi boostat varandra idag, Ängelen och jag genom att äta och dricka gott, glo på släbbig monsterfilm och njuta av vårt alldeles egna sällskap... D'ente fel det heller!!


Jag är abstinent på mer än kramar just nu....har fått ett nytt idiotryck och tvärslutade röka igår kväll. Jaja, jag vet att jag har sagt förut att jag "slutat", och den här gången tänker jag väl som så att går det så är det suveränt - både för hälsan och ekonomin, och går det inte så har jag åtminstone haft en "vit" period! Idag har det gått bra - jag käkar morötter så det knastrar i hela hjärnan, men jag vet av erfarenhet att helgen kommer att bli jobbig - Ängelen ska iväg och jag har ingenting alls att passa och då smyger rastlösheten sig på...men nu kan jag äntligen SOVA!!


Herrejävlar vad jag har sovit på sista tiden...antagligen nån form av reaktion på senaste veckornas känslosvall, men spelar roll varför - nu sover jag gott, inte sån där comasömn som jag vaknar bedövad ur utan en sömn som känns...läkande?

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards