Alla inlägg den 3 februari 2008

Av Catten - 3 februari 2008 23:40

går hand i hand heter det, och det stämmer säkert!


Under fyra timmar vardera har jag tre söndagar i rad intensivövat för den stora gospelfesten i Växjö Konserthus tillsammans med ungefär tvåhundra andra sångare från orter över i stort sett hela länet. Magiskt och magnifikt! Fullständigt hängivna och engagera(n)de körledare: Nettan och Feffe Eidenskog och Jonas Nilsson *kramar om i massor*


Igår var det dags för konsert och glädjande nog var suget efter biljetter så stort att det blev TVÅ föreställningar! Vilket tryck...vi började öva redan klockan tio på förmiddagen, pausade snabbt för lunch och genrepade sedan med bandet och den fullkomligt suveräne Frank Ådahl (från Edin&Ådahl, för er som minns Melodifestivalen). En otroligt duktig artist och ödmjuk och trevlig person. trots att han är "kändis" så var det inte hans show utan VÅR gemensamma! (Jag kan ju här inflika att jag "konsertat" med en betydligt yngre och mindre rutinerad sångerska vi namn S**** N******* som behandlade resten av ensemblen som sina privata passopper och skulle ha allt på SITT sätt *kräks på divor*)


Att stå på scen är inget nytt för mig, men på en sådan plats och i en sådan jättekör har jag aldrig framträtt förut och det var verkligen en upplevelse som gav mersmak! Efter första föreställningen som gick som på räls, med en publik som gav lika mycket som de fick var det "supé" för oss "artister". Det behövdes! Varenda gnutta energi och vatten vi fick i oss den dagen förbrukades omedelbart....sen var det plats på scen igen för kvällens crescendo. De flesta av oss hade släkt och vänner i denna publik, och det i kombo med att det var sista framförandet gjorde att vi gav allt - taket nästan lyfte!


Att jag var genomsvett av värmen från människorna och lamporna, att fötterna värkte så att de domnade trots "bästa skorna, att halsen kändes som ett rivjärn, att kvinnan bakom mig tog i så jag blev lomhörd, att tröttheten fick mina ögon att svida - allt det glömde jag när slutsången "Total Praise" klingade ut i Kristina Nilssonsalen:


"Lord I will lift mine eyes to the hills

Knowing my help is coming from you

Your peace you give me, in time of the storm

You are the source of my strength

You are the strength of my life

I lift my hands in total praise to you"


Växjö Gospelfest 2010 - I'll be there!!!



Sorgen - består i att idag avslutades sex månaders försök att försöka.


Dagen tävling:

Snygg

Sexig

Singel


Vilken av de tre stämmer på mig?!



Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards