Alla inlägg den 4 januari 2008

Av Catten - 4 januari 2008 14:38

has done it again!


Haft en åsikt och försökt stå för den. Det är ju långt ifrån första gången, men det är nog första gången jag inte ens fått BÖRJA utveckla mina tankar utan abrupt avfärdats med ett iskallt "Hör av dig när du inte är arg längre"


Fat chans liksom, jag är ALLTID arg och det där bemötandet gjorde mig ju inte en gnutta gladare precis!


Som jag ju nämnde redan i gårdagens blogg vet jag inte om det känns bra att leva på någon annans villkor och önskemål.


Långsint är jag också, på gott och ont. Mest på ont antagligen, men om andra får behandla mig som de vill så får väl jag......?


För övrigt kan jag också berätta att det är mer synd om mig än vanligt idag....stortån jag fick mosad på Arvikafestivalen fällde sin nagel igår kväll...eller fällde och fällde...efter att ha känt den delvis lossna och därefter gått omkring i en halvtimme med handen framför ögonen för att slippa se eländet försökte jag medelst viss dissektion få bort den dittintills lossnade delen...det var INTE lätt! Ont gjorde det också.


Jag må ha fött tre barn och haft njursten och gallsten och brutit ben och......ja, you get the picture - men INGET gör väl så ont som smärta man står inför att tvingas tillfoga sig själv? Eftersom jag lever i illusionen att jag är en handlingskraftig kvinna (och dessutom lever ensam så ingen annan fanns till hands) var det ju "bara" att ta tjuren, dvs nageln i ett bestämt grepp och rycka till! Urrrrg!


Inget mer att säga om det, nageln är borta och jag ser numera vanskapt ut även på foten =(


*argCatt idag*



Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards