Alla inlägg under april 2010

Av Catten - 12 april 2010 16:52



skulle man helt klart behöva göra med vissa människor också!  

Av Catten - 12 april 2010 11:45


fodävad" som min morsa skulle ha sagt.....


  


Tänk bort tröstnappsbiten (som jag kanske skulle behöva ibland iofs) och fokusera på ögonen.


Sådana ögon har jag idag.


Det här med sovande vet jag inte om jag någonsin kommer att kunna sköta "normalt". Först väckte jag Ängelen vid 06.00 och sällskapade henne vid frukosten. När hon gick till bussen vid 6.45 skulle jag "bara" lägga mig och kolla morgontv lite. "Lite" blev fram till 09.00 när jag ringde P19 för att väcka  honom och småprata en stund. Efter det var det utan tvekan dags att stiga upp - istället vänder jag på mig (måste varit i sömnen alla redan) och somnar om...en liten stund, dvs fram till 10.30 när posten SMÄLLER in genom mitt brevinkast....


Men NU är jag vaken....nästan!

Av Catten - 9 april 2010 11:39


det har smugit sig in ett sånt där ruggigt litet virus i min dator igen, eller ännu värre; en trojan.


Eftersom jag inte kan påminna mig om att jag surfat på den sortens siter som jag (kanske fördomsfullt) har på känn att det finns sånt ohemult har jag rådbråkat min hjärna och kommit på att skräpet måtse ha kommit via mail - och inte med vilka mail som helst utan från kända avsändare.


Den senaste veckan har jag nämligen från två av mina bekanta fått nåt slags "rekommendationsmail" där det står att de köpt ditten eller datten, nåt eletroniskt som en mobil eller så och via detta mail vill underätta mig om den fantastiska webbsite de handlat på.


Eftersom avsändaren har varit känd för mig så har jag såklart öppnat mailet, inte varit intresserad av att klicka på medföljande länk utan kastat mailet - kanske kan maskluringarna ändå nästla sig in i systäääämet?


Tack och lov (på mer än ett sätt) så kommer Hjärtat hit idag, då ska han få vara mask/trojan/virusjägare - och med all rätta för det är han som har sagt till mig att jag inte nödvändigtvis måste kunna allting själv ;-)



Av Catten - 8 april 2010 11:32


och hittar dylika persedlar


        

(bilderna egenhändigt stulna från www.odiumclothing.net)

 

i tvättkorgen så undrar jag om det inte var bättre för. När mamman bestämde vad Ängelen skulle kläs i och tog på den lilla stumpan lätt-tvättade och tåliga kläder i färgglada bomullstyger, utan kedjor, skira spetsar och otvättbar lack....


*suckar*

Av Catten - 7 april 2010 22:37


förmodan finns någon därute som inte vet att det är oerhört tröttande med vårstädning så ska jag meddela det här och nu. Den dag som idag är har jag hjälpt en väns fasters kusins brylling till en internationellt vääääldigt känd men också väldigt död person att städa dennas födelsehem http://www.snugge.se/. (Underlig mening det där?)


Härligt nog var vädrets makter med oss och vi kunde öppna tvärdrag innan vi gav oss på att sopa tak, väggar och golv med en


  


för att därefter damm- och flugskitstorka möbler och golv för att avsluta med att ge oss på fönstrena med en


  


Jag blidde så slut av städandet och babblandet att när jag kom hem kurade jag ihop mig i soffan i en solglimt som en äkta katt och låg där och njöt av värmen i mitt ansikte innan jag slumrade till en stund. Tänk vad skönt det är ändå att göra nytta =)




Av Catten - 6 april 2010 23:44


första dagen på ditt sista liv....sista dagen på ditt gamla......gamla dagen i ditt första...ah, ni vet, den där rosenskimrande klyschan folk svänger sig med som "favoritcitat" när de i själva verket är för snobbiga för gamla hederliga (och ack så uttjatade) "Carpe diem" och för nollställda för att komma på nåt bättre...


Idag var i allafall första dagen jag fick höra Yasha babbla i mitt öra - och min Gud, vad den kvinnan kan babbla - minst lika bra som jag! Om hon inte distraheras av sitt arbete nästa gång kan det mycket väl vara så att jag mött min överkvinna  


Den dagen vi sammanstrålar IRL - för det SKA vi, nånstans och nån gång på en planet nära oss - då får folk hålla i hatten så den inte blåser av på grund av vårt sammanlagda munväder!


*fortfarande varm av skratt*

Av Catten - 6 april 2010 11:56


Massuppfi...missuppfatta mig rätt nu - gårdagskvällens inlägg var inte gnäll på ert (ickeexsisterande?) gnäll. Det skulle aldrig falla mig in att försöka styra över vad någon annan ska eller inte ska skriva - era bloggar är era, min blogg är min. Vad vi skriver i dem är fullständigt upp till var och en av oss och jag väljer alltså att INTE skriva om allt det jag nämnde igår - och jag väljer faktiskt att hoppa över ett och annat inlägg i andras bloggar för det (precis som jag skrev igår) skriver mig lite extra på näsan hur jag har det.


Det är iofs inget nytt och annorlunda fenomen - så gör vi völ alla när vi läser andras bloggar; väljer vad och vilka vi vill läsa? Till yttermeravisso så är det beteendet också ett led i mina försök att fokusera på det som är positivt i livet - elände finns det ju svirrande omkring oss mest överallt så det räcker och blir över utan att vi måste söka upp och grotta ner oss i det?


"Life is a lot like a penis - it's short but it tends to seem longer when it's hard!"

Av Catten - 5 april 2010 20:33


I torsdags var det fredag, i fredags var det fredag, i lördags var det lördag, igår var det lördag och idag är det söndag - och innan dess var det sportlov för Ängelen, snacka om att känna sig förvirrad.....


Fast en fördel var det ju onekligen med lååånghelg - Hjärtat tog sig en tur hit som "påskbonus" =) Nackdelen blev ju att helgen är så kort.


Så här skulle jag - liksom så många andra -  alltså kunna skriva ett jättemegalångt inlägg om läntan, saknad, nackdelen med distansförhållanden och själens obotliga ensamhet och kroppens totala abstinens.


Men det gör jag inte - för ni som själva upplever eller upplevet det vet precis vad jag talar om och behöver inte få det skrivet på näsan - och ni som aldrig haft ett sådant förhållande kan inte sätta er in i hur det är så jag hoppar helt enkelt över det och nöjer mig med att skriva att jag längtar till nästa helg!

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards