Alla inlägg den 6 april 2010

Av Catten - 6 april 2010 23:44


första dagen på ditt sista liv....sista dagen på ditt gamla......gamla dagen i ditt första...ah, ni vet, den där rosenskimrande klyschan folk svänger sig med som "favoritcitat" när de i själva verket är för snobbiga för gamla hederliga (och ack så uttjatade) "Carpe diem" och för nollställda för att komma på nåt bättre...


Idag var i allafall första dagen jag fick höra Yasha babbla i mitt öra - och min Gud, vad den kvinnan kan babbla - minst lika bra som jag! Om hon inte distraheras av sitt arbete nästa gång kan det mycket väl vara så att jag mött min överkvinna  


Den dagen vi sammanstrålar IRL - för det SKA vi, nånstans och nån gång på en planet nära oss - då får folk hålla i hatten så den inte blåser av på grund av vårt sammanlagda munväder!


*fortfarande varm av skratt*

Av Catten - 6 april 2010 11:56


Massuppfi...missuppfatta mig rätt nu - gårdagskvällens inlägg var inte gnäll på ert (ickeexsisterande?) gnäll. Det skulle aldrig falla mig in att försöka styra över vad någon annan ska eller inte ska skriva - era bloggar är era, min blogg är min. Vad vi skriver i dem är fullständigt upp till var och en av oss och jag väljer alltså att INTE skriva om allt det jag nämnde igår - och jag väljer faktiskt att hoppa över ett och annat inlägg i andras bloggar för det (precis som jag skrev igår) skriver mig lite extra på näsan hur jag har det.


Det är iofs inget nytt och annorlunda fenomen - så gör vi völ alla när vi läser andras bloggar; väljer vad och vilka vi vill läsa? Till yttermeravisso så är det beteendet också ett led i mina försök att fokusera på det som är positivt i livet - elände finns det ju svirrande omkring oss mest överallt så det räcker och blir över utan att vi måste söka upp och grotta ner oss i det?


"Life is a lot like a penis - it's short but it tends to seem longer when it's hard!"

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards