Alla inlägg den 24 mars 2013

Av Catten - 24 mars 2013 15:17


så var helgen över!


Snabbt gick det, trots att jag maskade rätt hejdlöst i fredags, då vi var klart övertaliga ur personalsynvinkel. Dessuotm gjorde jag det i form av en god gärning då jag tillbringade maskningstiden med att bonda med kollegor från en annan enhet :) Främst för att en av dem (dvs den enda jag pratade med) också var min kollega på en annan arbetsplats, och en av de varmaste och hjärtegodaste människor jag känner.


All stress som hopat sig hos mig på senaste tiden fick lite utlopp hos henne - stressen som visar sig bland annat i form av afasi. Det är länge sedan jag hade så mycket talfel som jag haft den senaste veckan och för mig som är en sådan ordidiot och språkpolis är det sjuhelvetes irriterande.


För att göra ytterligare ett försök att lätta på stressen ska jag bara jobba två dagar nästa vecka då det är påsklov. Om allt går som det är planerat ska sen Ängelen och jag "dra till Malmoe" och ha en något kaosartad men  ändock övernattning med vänner därnere. Känner att jag behöver komma hemifrån, behöver göra något som inte är den vanliga trallen med antingen säng/soffsittande och tv/filmtittande eller städ- och hemmafix. Är i något märkligt läge mittemellan sjukt rastlös och fullständigt dödstrött och jag har en aning om att ett aldrig så litet avbrott från rutinerna kan få mig att känna mig lite piggare.


Dagens  lilla visit till ett närliggande turistmål där det var en liten mat- och hantverksmarknad med påsktema väckte lite livsandar igen. De somnade dock av ganska så omgående när jag kom hem och tvingades ta tag i dammsugning och dammtorkande. Jag hatar att ha det smutsigt omkring mig, mår lite illa av grilliga handfat och toastolar, av dammrandiga speglar och av att det virvlar omkring mig när jag rör mig i rummen. Samtidigt är städning förmodligen den största av alla förspillda kvinnomödor för det är banne mig aldrig någon som bryr sig om huruvida det är städat eller inte.


För övrigt kan en ju betrakta bloggande som förspilld möda det också. Jag blir aldrig lika klok, och aldrig lika rolig som vissa bloggare jag läser - och jag har defintivt inte så många läsare, och tjänar inga pengar alls på min blogg. Men å andra sidan så ventilerar jag ju lite, och det kanske främst är det just min blogg är till för....

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards