Alla inlägg den 7 mars 2013

Av Catten - 7 mars 2013 21:26


ganska så omgående efter jag lagt huvudet på kudden igrå - men innan dess hann jag se några minuter av "M** på Gr*t*". Hennes gäster den här gången var bla Anna Mannheimer och Peter Apeltoft, i nåt slags "parmiddags"koncept. Mia frågade nåt om det här med att "lyckas" att vara ett par och hålla ihop så lång tid och då sa Anna något som jag registrerade och har funderat på under dagen. Hon sa "Man måste välja varandra, gång på gång".


Jag tror verkligen att jag förstår hur hon menar. Att upprätthålla ett (gott) förhållande innebär ju att en ständigt aktivt tar ställning för att en VILL fortsätta förhållandet, och ha kvar sin partner. Men något som jag natingen missade när jag somnade eller som alls inte togs upp är ju frågorna kring hur en gör med de där mindre attraktiva och tilltalande sidorna hos sin partner?


För när en aktivt väljer, väljer en då att bortse från det som irriterar, från det som kanske faktiskt retar gallfeber på en? Väljer en att gilla läget och stå ut?


Eller väljer en att bli en sådan person som ingen egentligen vill vara; den som ständigt gnabbar och gnatar på sin partner på grund av de där olaterna, det som är mindre tilltalande?


Jag vet inte jag, det lät så himla enkelt det där att "välja sin partner, gång på gång". Finns det möjlighet att få göra tillval, eller kanske ännu hellre vissa bortval? Eller är det bara jag som inte konstant svävar på små rosa moln, och som också är övertygad om att jag själv har både ett och femton fel och brister som kan vara nog så irriterande?

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards