Alla inlägg den 7 februari 2016

Av Catten - 7 februari 2016 12:42


finns det ett ordspråk som säger - det är säkert sant, och jag tänker att det på något sätt är en vänlig uppmaning att inte bära med sig gårdagens funderingar in i framtiden. Tråkigt nog förtäljer inte ordspråket hur det ska gå till, jag menar det är ju inte så attans lätt att bara ruska på sig som en blöt hund och så har en skakat av sig allt som tynger en? Om det gick skulle väl inga depressioner, inget näthat, inga skilsmässor och inga självmord finnas?


Nå, eftersom allas eran Catten helt uppenbarligen inte är någon sådan där blöt hund som kan skaka på sig så bär jag runt på en del funderingar, känslor och till och med oförrätter - inbillade eller upplevda må vara osagt! Tack och lov har jag vägar till att bearbeta dessa, alla inte helt vedertagna och även om ordet "bearbeta" är att överdriva en smula så är "hantera" helt adekvat. Tack söta värld och gode Gud för vänner, vänner som helt odemokratiskt tar min rygg, som backar upp mina känslor och tillåter mig att känna det jag känner utan att problematisera. I det akuta skedet är det prcis den stöttning som behövs, problematiserandet får komma i efterhand!


Men just nu är de flesta fjärilarna i min mage faktiskt avhängiga något som skulle kunna vara, och som jag innerligt hoppas är, något positivt: på tisdag ska jag gå på lägenhetsvisning!! Det är ingen stor, rejäl "för -resten-av-livet"lägenhet - den kallas för "övernattningslögenhet" i annonsen, men vad mera är: den skulle kunna vara mitt eget hem! Ett hem där bara jag har nyckeln, där jag har hela kylskåpet för mig själv och själv bestämmer om (NÄR!!!) det ska städas, ett hem där (förhoppningsvis) ingen väcker mig vare sig med snarkningar mitt i natten eller genom att tömma diskmaskinen klockan halv sju på söndagsmorgonen...


Det vore så otroligt skönt om det inte bara vore snäppet över sanitär utan till och med beboelig, eller faktiskt trevlig!! Hur jag ska få allting att gå ihop, praktiskt och ekonomiskt får faktiskt bli en senare fråga - just nu känns det som om ett eget boende kan vara/är det första steget mot lite utökad sinnesfrid, och får jag inte snart lite frid på någon nivå....så finns snart inte jag längre.

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards