Alla inlägg den 12 februari 2016

Av Catten - 12 februari 2016 07:23


Så...lägenheten var toppenfin, nyrenoverad och fräsch, välplanerad och med en mer än okej hyra så det fanns liksom ingen tvekan - jag sa ja till den med omedelbar verkan! Vi pratade kontraktsskrivning och tillträdesdatum och allt var klappat och klart.


Glada i hågen åkte Ängelen, jag och A för att fikafira och satt länge och pratade om förhoppningar om ett tidigare tillträdesdatum och om hur fin lägenehten var, hur bra hyresbolages störningspolicy är, för- och nackdelar med att bo högst upp (3/3) och annat ditt och datt...


Dästa på fett och socker släppte vi av Ängelen hemma hos henne och fortsatte sedan mot LillaByn under trött och nöjd tystnad. Väl tillbaka nere i källaren, dödstrött av dagen upplevelser, kollade jag av mobilen som jag haft på ljudlöst undr visningen och hittar ett mail från bostadsbolaget med ämnet "kreditupplysning".


Det knöt sig i magen direkt, inte för att jag har några pågående ärenden hos Kronofogden utan för att jag har haft...men med tanke på att de är gamla och färdigbetalda sedan ett par år tillbaka fanns egentligen ingen anledning till oro tänkte jag - till jag öppnade mailet och läste den enda meningen:


"På grund av betalningsanmärkningar kan jag inte godkänna dig som hyresgäst"


Där kraschlandade jag och kände att nu ger jag upp. Jag ger verkligen upp. Grät och hyperventilerade hela kvällen och nu sitter jag (duktiga flickan) på jobbet och har totalångest för att kollegorna ska komma och fråga hur det gick igår.....


Och för hur livet blir nu?


Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards