Alla inlägg den 24 februari 2016

Av Catten - 24 februari 2016 18:10



.....och en egentligen ganska meningslös dag. Satt i möte med prominenta personer angående min "specialuppgift", ett möte som egentligen min chef borde ha deltagit i, men eftersom det är jag - som är lägst i "rang" på arbetsplatsen -  som hanterar och administrerar uppgiften blir det jag som får agera i allt omkring den, även om jag egentligen inte har det i mitt uppdrag, och verkligen inte betalt för den sortens uppgifter. Nåväl, det var ett möte med personer jag känner sedan tidigare, både privat och i tjänsten så det var för allan del ett trevligt möte som blev minst dubbelt så långt som det hade behövt men det var det värt - jag var nöjd när jag kom ut därifrån och jag är fortfarande nöjd - men vi får väl se hur det går när ärendet fortskrider  #aldrignöjd


För övrigt känns det som om allting går lite på halvfart på min arbetsplats, jag vet inte om det beror på den allmänna uppgivenheten eller om det är för att det är februari?


Och förresten fick jag hem mitt hyreskontrakt idag - nu är det verkligen "på riktigt". Dags att ta tag i flyttanmälan och alla de där praktiska sakerna...igen, för fjärde gången på knappt 10 år. Tur att jag är en rastlös själ som egentligen inte far illa av att röra på mig, men det börjar kännas lite löjligt att inte kunna "hitta hem" liksom... I mitt kontrakt står det iallafall att jag måste bo där i minst ett år, och det har jag definitivt för avsikt att göra, om jag lever så länge vill säga.


För ingenting är ju omöjligt, i morgon ska jag ge mig på ett specialuppdrag och hjälpa till att sanera/flytta ut Ängelen ur hennes vägglusinfesterade studentlägenhet, en lägenhet som sanerats för vägglöss inte mindre än fem gånger men som trots det inte är fri från ohyra. Jag ska köpa engångsoveraller och sopsäckar, diska upp allt porslin och packa i kartonger som jag ska försluta i sopsäckar, tvätta alla textilier och sedan packa ned även dem i sopsäckar, vi ska kasta alla stoppade möbler (två sängar, två soffor och en fåtölj) och de flesta av de övriga möblerna. De hårda möbler och övriga saker som blir kvar ska dammsugas och tvättas ytterst nogggrant, dammsugarpåsar och filter ska kastas och sedan ska jag beställa en sista sanering i förhoppning om att gasen ska bita effektivare när det inte finns någon stoppning att gömma sig i....och återkommer jag inte efter morgondagen så har jag antingen slitit ut mig eller blivit uppäten av vägglöss!

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards