Alla inlägg den 14 januari 2014

Av Catten - 14 januari 2014 18:42


Meatloaf, den gamle smörrockaren:


"Two out of three ain't bad!"


Jag har ju haft (och har ff) saker som bekymrar mig men i fredags löstes ett av problemen - den fabulöst trevlige, tillmötesgående och engagerade rörmokaren Patrik fick dels ordning på min vedpanna och dels satte han ned foten gentemot min inte alltigenom trevlige hyresvärd som vill ha mig till den stora problemhärden istället för dåligt drag/för låg skorsten.


Idag löstes, eller åtminstones sköts på framtiden, ett annat. Från och med igår och fram till vecka 11 (och förmodligen/förhoppningsvis terminen ut) är jag inte längre ofrivilligt deltidsarbetare utan anställd på heltid. YEY!!!! Visst innebär det mer jobb, längre dagar, men också en lön som går att leva på.


I och med att dessa båda saker numera inte längre känns som akut extremt överhängande skjuts också frågan om ett alternativt boende också därmed lite mer på framtiden.


Nu är det bara resten kvar.....  

Dessutom ska jag ju utan att på något sätt förringa eller hoppa över berätta att jag igår hade sååå välkommet och trevligt besök, den (inte längre så lille) Sorken kom åkande hela vägen från en utbildning i Skåneland för att hälsa på. Eftersom vi inte setts på i runda slängar fyra och ett halvt år hade vi (jag) MASSOR att prata om och på lika många timmar lyckades vi nog beta av både allt och lite till. Det är rent bedrövligt att Sverige är ett så avlångt land (ja det är ju för jävla brett också om en ska utvidga tänket även till andra individer) att det ska vara så svårt och kostsamt att få träffa folk som en tycker om. Må det ICKE gå fyra och ett halvt år till nästa gång!

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards