Alla inlägg den 2 juni 2013

Av Catten - 2 juni 2013 18:36


och rara ärtor finns det i den påse som är min värld :)


Som jag skrev igår dök underbara A upp här iförd vedklyvarkläder, redo att rycka in i vedhögen. Dock blev det ju inte så eftersom jag gav mig ut på spontanresa, men idag hörde hon av sig igen och efterfrågade mitt behov av billån och huruvida vi har tillräckligt med stolar att sitta på på onsdag....Det vet jag förmodligen inte förrän på onsdag, men hon lovade iallafall att låna ihop en flock och komma hit med så det känns tryggt :)


Och Ängelen som jag var en aning fundersam över, som hade bjudit hem en väninna över hela helgen när vi bestämt att vi skulle städafixa....hon OCH väninnan satte sjuperfart här i morse. Tillsammans skurade de hela köket, toalett och hall på övervåningen, Ängelens eget rum och dessutom hängde de tvätt och lagade lunch. Så trots min (protest)utflykt i fredags ligger jag rätt väl i fas med vad som verkligen _behöver_ göras inför onsdagen.


Naturligtvis finns det ju alltid MER att göra, men inte fanken blir studenten roligare för Ängelen om jag har slitit ut mig med att putsa fönster, skyffla infarten, högtryckstvätta altanen och dammsuga varenda bok i bokhyllan. Högtryckstvätta hade förresten varit väldigt svårt utan högtryckstvätt    Det är skönt att kunna ha släppt på pedantismen och känna att det är "good- enough" med fullt normal städning och även att ha både ork och tid för att städa, så att jag slipper gå här och tycka att jag bor i en snuskburk...


Så nu är det "bara resten kvar" typ skura av trädgårdsmöbler, låna bil och åka och handla den sista maten samt laga till den. Vilken HIMLA tur att jag inte är rädd för att ta ledigt från jobbet heller, då hade jag aldrig fått det här att funka! Jag är glad över att jag _äntligen_ lärt mig att prioritera mig, mitt och mina framför andra och deras behov.

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards