Alla inlägg den 1 juni 2013

Av Catten - 1 juni 2013 21:01


att jag har ungefär tusen miljoner saker att göra innan det är dags för Ängelens student på onsdag. Fast när tydligen ingen annan in min så kallade "familj" hade lust att arbeta och hjälpa till att förbereda inför detta hallabaloo (bortsett från bästaste A som inte bara erbjöd sig, utan även dök upp i vedklyvarkläder) så beslutade även jag att rymma fältet ett tag. Jag har varit trött och less som f*n ett tag och tänkte att jag förmodligen hade större framtida nytta av en liten utflykt än av att slita häcken av mig. Och när dessutom majoriteten av arbetet som skulle utföras var utomhus och tre vädersiter av tre lovade dagsregn var beslutet alls inte svårt att fatta....


Jag drog till Skåne!


 


En tiramisu efter den grillade laxen i skenet av levande ljus var en inte alls oangenäm avslutning på dagen!


 


Min lyxsvit, med rejält utrymme för både rumpa och fötter :)


 


Sängsällskapet var väl inte det mest upphetsande, men det låg stilla och snarkade inte!


   


Sämre hotellfrukostar än den här har jag ätit, gröten längs fram är dock icke till mig utan till hotellets lille pickolo!


 


Södra Esplanaden i Lund förvanlas varje lördagsförmiddag till en låååång loppis. Där gjordes en hel del fynd, både till stora och små.


 


Eftersom loppisar och shopping ger en oerhörd aptit åkte vi ut till Tirups Örtagård där hotellpiccolon fick smaka av sin pappas "Devils Chocolate cake" och när han var klar med den åt han några bitar kanelfläta och sedan fortsatte han med min "Äpplakaga med cocos". Kaffet och latten fick vi dock behålla för oss själva :)


När vi hade hyggat oss riktigt med fika och solsken i den underbara trädgården tog vi en djöjande runda i örtagården. Jag kände mig manad att köpa två perenner och dessutom ett thé som heter "Stolt och stark" - ett för mig väldigt passande namn....tror jag...


Imorgon är en annan dag och då ska jag städa   



Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards