Alla inlägg under november 2007

Av Catten - 3 november 2007 14:52

och total förvirring är väl de två begrepp som beskriver mig bäst just nu.....


Väntar......det är vad jag gör, väntar och väntar på saker som ligger utanför min omedelbara kontroll ochsom jag har påverkat i den utsträckning jag har möjlighet att göra.


Vänta är inte riktigt min grej, om man säger så....jag är van vid att vara den kompetenta och handlingskraftiga som får saker och ting att rulla men...tja, som sagt- det ligger utanför min kontroll just nu!


På måndag ska det första ärendet avhandlas ialla fall...ny handläggare på AF som förhoppningsvis har något konstruktivt att komma med....just nu pendlar nämligen funderingarna vilt mellan att på allvar bli ett tvättäkta "socialfall" och att starta eget...ungefär lika nyttigt för mig personligen bägge delarna *S*....även om tanken på att bli "blomstertant" igen verkligen lockar så.....jag minns slitet med att vara egen, och då kom jag undan väldigt lättvindigt från allt det där jobbet bakom kulisserna och ägnade mig i störst utsträckning åt det fysiska, praktiska och konkreta och det ääääälskade jag.


Sen minns jag ju också hur det var att ha företag ihop med en nära vän, minns slitningarna och händelserna som ledde till vår totala brytning och det vill jag aldrig mer uppleva. Det värdesätter jag min vänskap med Å alldeles för mycket för att ens våga äventyra. Och sen är det ju det här med stressen. Enligt min läkare blir jag ju frisk på tisdag, men jag undrar jag.....Mja.... tanken får nog ligga där och gro ett tag tror jag, jag har äntligen lärt mig att man inte ska rusa in i saker och ting!!


Allt det andra...känns också som om det behöver ligga och gro ännu ett tag!

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards